Ce putem face pentru dumneavoastră?

Una dintre principalele noastre activități este broderia computerizată industrială, dar asta nu înseamnă că lucrăm doar pentru clienți mari. Avem și mașină cu un singur cap și 15 ace, ce ne permite să onorăm și comenzi mici, de două-trei sau chiar o singură broderie.

Toate articolele de îmbrăcăminte ori accesoriile pe care le puteți găsi la noi, în secțiunea SHOP, pot fi decorate prin broderie. La fel cum pot fi alte articole la care vă gândiți, cum sunt perdelele, cearceafurile ori materiale tăiate. De fapt, orice produs textil, inclusiv pielea, poate fi brodat. În toate aceste cazuri, aspectul final nu se poate compara cu nicio altă metodă de personalizare, broderia personalizată fiind considerată cea mai elegantă și mai prețioasă metodă de decorare.

Deținem cele mai noi și performante utilaje de brodat, ieșite din fabrică în ultimii doi ani de zile. Cu unul sau mai multe capete, fiecare cu 15 sau 12 ace și culori, mașinile noastre execută broderii ce rivalizează, fără emoții, cu autenticitatea celor cusute manual de meșteșugari, ba chiar mai mult decât atât. Executăm la comanda orice fel de broderie computerizată, pe toate suporturile textile existente, unde broderia este alegerea potrivită. De asemenea, vă punem la dispoziție și produsele. La noi găsiți tot ce vă trece prin cap, de la tricouri, șepci sau căciuli până la veste, geci, prosoape, halate de baie sau rucsacuri.

 


PATCH-URI ȘI EMBLEME BRODATE

 


LOGO PE ARTICOLE DE IMBRACAMINTE SI ACCESORII

 


BRODERIE PENTRU FABRICI ȘI ATELIERE DE CONFECȚII


CUM FUNCȚIONEAZĂ BRODERIA ȘI CâT COSTĂ?  

Tehnicile și secretele broderiei computerizate sunt extrem de complicate. Calitatea produsului finit depinde de atât de mulți factori încât mulți dintre cei existenți, de mult, pe piață nu stăpânesc nici acum toate dedesubturile activității. Pentru ca broderia să fie perfectă, cunoașterea unor factori ca grosimea ori consistența aței, grosimea acelor sau calitatea întăriturii nu mai este de ajuns. Contează mulți alții, pe care, noi, aici la spell branding, îi știm pe dinafară, în frunte cu digitizarea, adică execuția designului într-un program special. Așa că prețul e format din două mari componente:

Pe de o parte - broderia propriu-zisă, unde prețurile standard se învârt în jurul unui leu pentru mia de împunsături la comenzile medii.  Diferă mult însă, funcție de cantitate. De asemenea, pentru lucruri în plus, cum sunt broderia cu fir metalic, broderie 3D sau pe produse tubulare, cum sunt sepcile ori căciulile, se percep câteva procente în plus.

Pe de altă parte - realizarea designului pe calculator. Dacă e mai mult decât text și nu aveți designul în formatul necesar mașinii de brodat, vă costă în plus câteva zeci de lei, în funcție de complexitatea designului.

Intră în lumea noastră!

Toate tipurile de broderii

Descoperă ce putem face, vezi ce tipuri de ață folosim și toată paleta de modele de broderii pe care le putem executa pentru tine, aici în atelierul nostru!
Află mai multe

Broderie tricouri în serie

                               


Ai întrebări? Sigur, îți stăm la dispoziție cu orice, dar mai întâi citește cele mai frecvente pentru care clienții noștri au dorit răspunsuri.

Q: Cât durează până primesc produsele pe care le comand?

A: În medie, aproximativ 7 zile, în funcție de stocurile pe care le avem. Le putem face mai repede dacă cereți expres lucrul acesta, dar v-ar putea costa cu câteva procente mai mult. 

Q: Cât de mare poate fi designul?

A: Dimensiunile recomandate pentru broderie sunt mai mici decât în cazul celorlalte metode de decorare. Dar oricare ar fi proiectul tău, avem o reputație excelentă când vine vorba despre comunicarea cu clienții, așa că poate fi oricât de mare. Începe de la mic și poate ajunge chiar și la peste un metru lungime și 40 de centimetri lățime.

Q: Cât de rezistentă este personalizarea prin broderie?

A: Dacă nu ai observat până acum, satisfacția clienților noștri este deasupra tuturor priorităților. Folosim cele mai bune materiale, ce, împreună cu mașinile de cusut de ultimă generație, fac ca broderiile noastre să reziste mai mult decât rezistă articolele pe care acestea le decorează.