Mult mai mult decât tricouri personalizate!

Asta pentru că nu există niciun produs din material textil care să nu poată fi personalizat prin serigrafie iar rezultatele sunt întotdeauna peste așteptări, pentru că ne dăm peste cap ca fiecare produs ce iese din atelierul nostru să fie perfect. Imprimăm și personalizăm folosind tehnica serigrafiei orice articol: tricouri, tricouri polo, maiouri, bluze, hanorace, rochii, șepci, șorțuri și uniforme sau haine de lucru, genți sau sacoșe și prosoape. Cele mai multe dintre acestea se regăsesc în secțiunea SHOP din meniu, dar dacă există ceva la care vă gândiți ce nu se află în magazinul nostru, contactați-ne și vom face tot posibilul să vă facem mulțumiți.

CÂT COSTĂ PERSONALIZAREA PRIN SERIGRAFIE?

Mai întâi de toate, trebuie să știți că, dintre toate metodele de personalizare, serigrafia are cel mai mic cost. Și tot scade cu cât cantitatea este mai mare, așa că un preț fix este foarte greu de stabilit în general. Avem nevoie de toate detaliile pentru asta pentru că e în funcție de numărul de culori, de dimensiune sau de tipul de vopsea. Dar, ca să vă faceți o idee, pentru un un logo normal, de 10 x 10 centimetri, imprimat cu cerneală plastisol sau pe bază de apă, ajunge la doar câțiva lei per bucată. Așa că trimiteți-ne un e-mail la vanzari@spellbranding.ro sau office@spellbranding.ro ori contactați-ne la telefon și vă răspundem imediat cu o ofertă de preț.

MICI Detalii despre personalizarea prin serigrafie

Fiind cea mai des folosită metodă de imprimare a tricourilor, serigrafia oferă extrem de multe posibilități, majoritatea în funcție de mixul de vopsele utilizat. Cele mai populare metode sunt personalizarea cu cerneală pe bază de apă, cu discharge sau combinat cu cerneală pe bază de apă și cu plastisol. Mai jos am scris câteva rânduri pentru fiecare tip, ca să vă faceți o idee despre ce anume ar avea nevoie proiectul vostru.

DISCHARGE
Discharge-ul este un proces prin care culoarea originală a tricoului este înlăturată și rămâne culoarea naturală a materialului din care e confecționat, care de obicei este o nuanță foarte deschisă de gri sau gălbui. Și asta chiar în forma design-ului dorit, ceea ce îi dă un aspect autentic și vintage. Atenție însă pentru că nu toate materialele pot fi imprimate prin această metodă, de regulă, doar cele din bumbac sută la sută. Merită însă pentru că materialul pe care este grafica imprimată astfel își recapătă moliciunea iar la atingere nu se simte nimic.

   

CERNEALĂ PE BAZĂ DE APĂ
Imprimarea cu cerneală pe bază de apă se aseamănă cu cea pentru care se folosește discharge. Dar, de obicei, se utilizează pentru materialele deschise la culoare, pentru că acest tip de vopsea face priză și se întrepătrunde cu cea a tricoului pe care este aplicată. Altfel, pe culorile închise are un aspect șters, vintage, nu la fel de strălucitor. Avantajul acestui procedeu vine de la același aspect al felului în care se simte la mână. Personalizarea este aproape imperceptibilă la atingere, conține culori vii iar durata de viață o depășește pe cea a materialului.

   

DISCHARGE CU CERNEALA PE BAZA DE APA
Aici este vorba despre o îmbinare a primelor două, ceea ce înseamnă că prin acest procedeu se pot personaliza materiale de toate culorile. Mai întâi este eliminată culoarea tricoului apoi, exact în același loc se imprimă design-ul. La fel, funcționează cel mai bine pe articolele ce au sută la sută bumbac. Merge și pe amestecuri dar nu vă oferă aceleași culori vibrante. Dar totul depinde de cum doriți să arate rezultatul final, de aceea comunicarea este extrem de importantă atunci când apelați la serviciile noastre. Specialiștii noștri te vor îndruma în alegerea cea mai potrivită a materialului și a metodei de personalizare.

   

CERNEALĂ PLASTISOL
Plastisolul este cea mai folosită metodă de personalizare. Cernelurile sunt mai groase, mai dure și mai opace. Spre deosebire de celelalte, ele rămân, aproape în totalitate la suprafața materialului, oferind un aspect moale și cauciucat, culori extrem de vii și luminoase, cu o rezistență excepțională la spălare. 

   

Folosind toate aceste vopsele, putem personaliza orice material textil cu logo-uri, design-uri și imaginice conțin maxim 6 culori.
De asemenea, daca doriti sa imprimati designuri complexe, putem serigrafia IN SISTEM CMYK (policromie) - o tehnica prin care cele 4 culori de cerneala (Cyan, Magenta, Yellow si Black) se suprapun si rezulta in alte culori. Este foarte important de stiu insa ca o parte (foarte mica, aproape insesizabilă) din detalii se vor pierde. La fel se va intampla si in cazul in care doriti imprimeuri HALFTONE (o mica parte din detalii va disparea). Cand va veti uita indeaproape la design veti observa ca acesta este reazlizat din foarte -foarte multe puncte. HALFTONE-urile sunt aceste puncte ce variaza in dimensiune, din care se compune designul. Din nou, este recomandat in cazul fotografiilor si al designurilor complexe ce contin efecte complicate (umbre, watermarks, gradients,etc. ).
De asemenea, pentru cei care țin la particularitatea și imaginea brandului, putem imprima culori după COD PANTONE, acesta presupune amestecarea unor culori în cantități exacte de cerneală, calculate cu ajutorul Sistemului Pantone, astfel obținându-se exact nuanța de culoare solicitată. Varietatea fiecăreia dintre aceste metode ne dă posibilitatea să serigrafiem/imprimăm și efecte ieșite din comun, cum sunt sclipiciul, straturile înălțate ori folosind cereneală cu diferite arome, fluorescentă sau fosforescentă sau în culori ce își dezvăluie frumuseațea la căldură sau la lumină.

- PROMOVEAZĂ-TE simplu si eficient -

Tricouri personalizate

Ai nevoie peste tot de ele iar noi am personalizat mii până acum.

0759.094.366 sau 0749.978.659

Serigrafie pe hârtie

postere serigrafiate

Ieși din tipare și impresionează-ți clienții cu afișe serigrafiate. Nimic nu se compară cu ele!